HET ONDERHOUD

Bij Bosch Car Service Kleverlaan kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan:

  • Personenauto's
  • Bedrijfswagens
  • Camperonderhoud
  • Brommobielen
  • Aanhangwagens en getrokken materieel

Het is voor ons belangrijk dat u onbezorgd kunt rijden met uw personenauto, bedrijfswagen, brommobiel of aanhangwagen. Om te voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan adviseren wij u daarom tijdig preventief onderhoud te laten plegen door monteurs die hun vak verstaan.

Doordat ons bedrijf is aangesloten bij Bosch Car Service zijn we in staat om alle merken auto's en brommobielen met de modernste diagnoseapparatuur van vandaag te onderhouden en/of te repareren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgen onze monteurs regelmatig cursussen, onder andere bij Bosch.

Omdat onze receptiemedewerkers u op de hoogte houden van het onderhouds- en/of reparatieproces komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

Bosch Car Service Kleverlaan BV garandeert een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto. Als Bosch Car Service garage worden wij elke dag ondersteund door Robert Bosch GmbH, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie en pionier op het gebied van elektronische veiligheid-, motorbesturing-en comfortsystemen. Door deze samenwerking kunnen we elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. 

 

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijk. U heeft minder kans op storingen, het is beter voor het milieu en de restwaarde van uw auto is hoger bij een sluitende onderhoudshistorie.

Per auto is voorgeschreven wanneer deze toe is aan onderhoud. Veel jonge auto's geven het benodigde onderhoud aan met een serviceinterval melding op het dashboard. Wij adviseren minimaal een keer per jaar het onderhoud uit te voeren. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van het voertuig en defecten kunnen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Problemen of onderhoud aan uw auto?

Boek online een afspraak

De 'beurten'

Onderhoud wordt in de volksmond vaak een 'beurt' genoemd. Daarin maken we een onderscheid tussen 'de grote beurt' en de 'kleine' beurt. Maar wat ge'beurt' er met uw voertuig als deze voor onderhoud aangeboden wordt?

Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het ook belangrijk om te zien of de motor nog in goede conditie is. Belangrijke onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters, lambda sondes... maar ook olie! Het belang van de juiste olie en regelmatig verversen is met de huidige motorentechniek steeds groter geworden.

Maar ook het remsysteem en uw airconditioning hebben regelmatig onderhoud nodig, waarbij periodiek de vloeistoffen vervangen dienen te worden.

Zomer of winter-check

Veel mensen laten het onderhoud van hun auto samenvallen met de vakantieperiode. En dat is ook logisch, omdat u dan geen zin heeft in pechgevallen. Echter moet u de seizoenen voor zijn.

Het is van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, en bestendig maakt tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij maar eens aan winterbanden, een nieuwe accu, of vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

Ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. In de zomer, als u onderweg bent naar u vakantiebestemming, doet u veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Een goed werkende airco, een schoon interieurfilter en de juiste bandenspanning zorgen voor een ontspannen reis. Laat uw voertuig seizoen- en vakantieklaar maken en maak vandaag nog een afspraak met Bosch Car Service Kleverlaan BV.

Reparatie

Het kan altijd voorkomen: een defect aan een voertuig. Een defect aan uw auto is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en bovendien moet u uw auto ook nog voor een bepaalde duur missen. Dan is het wel mooi dat u een adres heeft waar u altijd terecht kan: Bosch Car Service. Eén ding weet u zeker, Bosch Car Service Kleverlaan BV voert reparatie vakkundig en zo snel mogelijk uit! Geen probleem is ons onbekend, geen defect te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

De beste onderdelen

Een reparatie op zich is al vervelend genoeg. Dan is het wel prettig dat u kunt rekenen op de kwaliteit van deze reparatie. Naast de vakkennis van de Bosch Car Service monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit. Bosch onderdelen voor uw voertuig zijn van dezelfde kwaliteit als de onderdelen die origineel in uw voertuig verbouwd zijn. Omdat Bosch, als grootste toeleverancier van autofabrikanten, de reparatiedelen veelal zelf ontwikkeld, hoeven wij geen concessie aan kwaliteit en duurbaarheid te doen. Wel een geruststellende gedachte! Zeker ook door de Bovag werkplaatsgarantie die dekking biedt bij defecte onderdelen of verkeerd uitgevoerde werkzaamheden.

Wat is allemaal Bosch?

Er zijn bijna geen automaterialen die Bosch niet in haar gamma heeft. Ruitenwissers, bougies, remonderdelen... allemaal verkrijgbaar van Bosch. Naast de 'standaard' onderdelen heeft Bosch ook veel systemen voor veiligheid en comfort ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan ABS, het anti-blokkeersysteem, al dan niet in combinatie met ESP, Electronic Stability Program... allemaal Bosch!

Professionele autodiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaan. Diagnoseapparatuur van uw Bosch Car Service garage kan daarop de fout of storing uit het geheugen uitlezen. Onze vakkundige mensen helpen u daarna weer snel op weg.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak