Wij doen alles voor uw Auto!

 

We zijn als Kleverlaan trots op de titel Autobedrijf van het Jaar 2010 en zijn in 2015 als tweede geëindigd in deze belangrijke consumenten- en brancheverkiezing.

Automobielbedrijf Kleverlaan maakt deel uit van Bosch Car Service, met 400 aangesloten autobedrijven de grootste merkonafhankelijke autoformule in Nederland. Bosch Car Service biedt uitgebreide opleidingen, technische ondersteuning, financiële diensten en samenwerking met gespecialiseerde collega-bedrijven en stelt hoge eisen aan de deelnemende bedrijven. Niet voor niets verkozen klanten in de afgelopen 10 jaar 6 maal een Bosch Car Service bedrijf tot Autobedrijf van het Jaar.

Alles voor uw auto

Voor alles wat uw auto nodig heeft kunt u terecht op één adres: Bosch Car Service Kleverlaan. Wij bieden voor auto’s van alle merken en leeftijden een compleet pakket aan diensten en producten:

  • Reparatie, onderhoud APK en bandenservice (personenauto's, bestelauto's en campers)
  • Verkoop nieuwe en gebruikte personen- en bestelauto's
  • Leasing en verhuur
  • Schadeherstel, ruitherstel en -vervanging
  • Pechhulp
  • Autoverzekering
  • Financiering

 

Goed & betrouwbaar

Kleverlaan investeert in een hoogwaardige werkplaatskwaliteit. On der andere in moderne apparatuur, goed opgeleide en ervaren monteurs en een professionele receptie. Bosch Car Service trainingen en opleidingen bij onze leveranciers garanderen dat de kennis en vaardigheden van onze monteurs altijd up-to-date zijn. We werken met hightech diagnose apparatuur, onder andere voor het stellen van storingsdiagnoses en uitlijnen. Zo kunnen we uw auto snel en efficiënt onderhouden en repareren.

Betaalbaar

Ons uurtarief is lager dan dat van een merkgarage. Daardoor zijn we heel betaalbaar. Komen we in de werkplaats voor verrassingen te staan? Dan bellen we u. Afgesproken!

Bosch Car Service Kleverlaan: Wij doen alles voor uw auto!

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak