Wij doen alles voor uw Auto!

 

Als universeel autobedrijf in Limmen  (Noord-Holland) maken we deel uit van Bosch Car Service, met 380 aangesloten autobedrijven de grootste merkonafhankelijke autoformule in Nederland.

Bosch Car Service stelt hoge eisen aan de deelnemende bedrijven. Niet voor niets verkozen klanten in de afgelopen 8 jaar 6 maal een Bosch Car Service bedrijf tot Autobedrijf van het Jaar.

We zijn als Kleverlaan trots op de titel Autobedrijf van het Jaar 2010-2011. Dit jaar zijn we opnieuw geselecteerd tot de top 3 van Nederland als Finalist Autobedrijf van het Jaar 2015-2016. Tijdens het Bovagcongres op 6 oktober te Papendal zal bekend worden gemaakt welke Finalist zich (opnieuw) Autobedrijf van het Jaar mag noemen.

Alles voor uw auto

Voor alles wat uw auto nodig heeft kunt u terecht op één adres: Bosch Car Service Kleverlaan. Wij bieden voor auto’s van alle merken en leeftijden een compleet pakket aan diensten en producten:

  • Reparatie, onderhoud APK en bandenservice (personenauto's, bestelauto's en campers)
  • Verkoop nieuwe en gebruikte personen- en bestelauto's
  • Leasing en verhuur
  • Schadeherstel, ruitherstel en -vervanging
  • Pechhulp
  • Autoverzekering
  • Financiering

 

Goed & betrouwbaar

Kleverlaan investeert veel tijd en geld in werkplaatskwaliteit en stelt daaraan hoge eisen. Verplichte Bosch Car Service trainingen garanderen dat de kennis en vaardigheden van onze monteurs altijd up-to-date zijn. We werken met high tech diagnose apparatuur, onder andere voor het stellen van storingsdiagnoses. Daarmee kunnen we uw auto snel en efficiënt weer onderweg helpen.

Betaalbaar

Ons uurtarief is lager dan dat van een merkgarage. Daardoor zijn we heel betaalbaar. Komen we in de werkplaats voor verrassingen te staan? Dan bellen we u. Afgesproken!

Bosch Car Service Kleverlaan: Wij doen alles voor uw auto!

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak