Wat is Orange Nano?

Orange Nanotech biedt oplossingen die de levensduur van kapitaalgoederen verlengen en het gebruik van grondstoffen verlagen.Dit doen we om onze klanten te helpen geld te besparen en het milieu te ontzien.

Wij willen onze klanten en partners helpen met minder middelen meer te doen. We hebben een breed pakket producten die een kant-en-klare oplossing bieden voor uiteenlopende problemen.

Het is onze uitdaging om bedrijven te helpen om producten en diensten nog beter te maken. Door de inzet van nieuwe technieken vinden we samen met onze klanten en partners oplossingen die hun producten nieuwe functionaliteit en meerwaarde geven.

Wij zijn gespecialiseerd in Nanocoatings, dit zijn coatings die ondergronden zeer goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. Naast bescherming zorgen onze coatings in veel gevallen ook extra functionaliteit zoals zelfreiniging en energiebesparing.

Nanocoatings besparen kosten. Enerzijds omdat de levensduur van het gecoate object met jaren wordt verlengd anderzijds omdat het onderhoud ervan minder vaak hoeft plaats te vinden en tegelijkertijd eenvoudiger wordt.

Voordelen:

  • verlengen levensduur
  • kosten efficient
  • grondstoffen besparing
  • minder milieubelasting

 

bron: www.orangenano.com 

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak