Repanet

Vlotte, veilige en kostenbewuste reparaties; dat is het streven van de schadeherstellers die deel uitmaken van het internationale Repanet-netwerk. Voor Repanet is topkwaliteit de norm. Repanet is een initiatief van Standox, overal ter wereld bekend als toonaangevend producent van hoogwaardige autoreparatielakken. Sinds 2002 is Repanet een exclusieve internationale organisatie van professionele schadeherstelbedrijven, die de beste kwaliteit en service op maat biedt. 

De schadeherstelbedrijven van Repanet herstellen jaarlijks ruim 500.000 voertuigen van alle merken, conform de eisen van de fabrikant. Automobilisten uit heel Europa, dealers van alle merken, de grootste verzekeringsmaatschappijen, wagenparkbeheerders en leasebedrijven behoren tot de klantenkring van de Repanet-leden. De voordelen van deze lange termijn-samenwerking zijn duidelijk: de zekerheid van kwaliteitswerk en een optimale prijs/prestatieverhouding. 

Partners in Autoschade

De stichting Partners in Autoschade, een initiatief van Verfindustrie Spectru B.V., is een bundeling van services, kennis en expertise die schadeherstelbedrijven moet ondersteunen bij hun berijfsvoering. Hierdoor ontstaat een intensieve samenwerking met deze schadeherstelbedrijven om in te spelen op de in een snel tempo complexer wordende schadeherstelactiviteiten. Hierdoor moet de steeds complexer wordende noodzakelijke kennis op alle gebieden van schadeherstel duidelijker en toegankelijker worden. Daarnaast gaat Partners in Autoschade de inkoop van diensten voor aangesloten bedrijven zoveel mogelijk bundelen. Ook heeft de stichting als doel om onderlinge contacten tussen de aangesloten bedrijven te stimuleren, zodat er een betere uitwisseling van kennis onstaat.

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak