Nieuwsbrief Mei 2017

Kleverlaan in actie voor K.W.F Marathon tegen kanker.
 
17 Mei was een Kleverlaan team actief tijdens de landelijke TV actie "Marathon tegen Kanker". Team Kleverlaan deed mee aan de triatlon estafette bestaande uit 40 km wielrennen, 10 km hardlopen en tot slot 1,5 km zwemmen in de grachten met als eindpunt het sfeervolle Waagplein.
Om 18.00 uur mocht onze collega Jan Veldt de spits afbijten met het fietsen. Na het startschot bij de Grote Kerk door Burgemeester Bruinooge ontstond gelijk een kopgroep. Door Jan zijn fanatisme lag hij direct in de kopgroep en kon hij tot aan het eindpunt mee-koersen. Door zijn snelle tijd was Jan mooi op tijd om de start mee te maken van onze gastloper Bouke Bouma.
Boukes zieke vader was bij de start aanwezig wat enkele emotionele momenten opleverde. 
Om 19.30 uur gingen de lopers van start voor de 10 km met als finish het Ritsenvoort. Hier kwam Bouke zeer knap als 5e binnen. Op het moment dat Bouke finishte kwam ook zwemster Nynke Mensink aanlopen. Zij mocht het laatste onderdeel voor haar rekening nemen. 
Terwijl de zon onderging sprongen de zwemmers in de koude gracht. Na 1,5 km zwemmen door een haag van toeschouwers werden ze als kampioenen onthaald op het bomvolle Waagplein. Nynke kwam hier heel knap ook als 5e over de finish en was zeer onder de indruk van het publiek. Een top prestatie van het Kleverlaan team. Er werd een bedrag van ongeveer €500,00 bij elkaar gebracht door de team sponsoren, een mooi bedrag dat goed besteed zal worden aan het onderzoek naar kanker. 

Klein geluk 

Onze collega Rik Metselaar is op woensdag 26 april vader geworden van dochter Charlie. Samen met zijn vrouw Nienke hadden zij al een zoon, Rox. Moeder en dochter maken het goed en genieten samen met de mannen uit het gezin van alle aandacht en mooie momenten. 

En onze collega Fred van de Gracht is opa geworden van kleinzoon Jinse. Voor Fred is dit zijn eerste kleinzoon, als we hem mogen vragen wat de mooiste herinneringen zijn past daar toch wel de geboorte van zijn kleinzoon bij

 

Vakantie auto's 

We hebben een zonnige week achter de rug dus de vakantiekriebels zijn weer aanwezig. En wat is leuker dan met een nieuwe auto op vakantie? We hebben een groot aanbod mooie auto's waarvan we er enkele hebben geselecteerd:

In stijl? Deze A5 Cabrio 2.0 automaat heeft een klassiek sportieve uitstraling en kan met de afneembare trekhaak zelfs uw caravan op de plaats van bestemming brengen. Vanuit daar kunt u heerlijke tochten rijden met het ultieme cabrio gevoel.

Comfortabel? Een nieuwe Renault Scenic of Kadjar waar u met vijf personen en bagage heerlijk mee op pad kunt. We hebben de mooiste uitvoeringen met lage kilometer standen. 

Ruimte? Deze Fraaie Ford S-Max automaat is een ultieme reisauto. Krachtig, vlot, ruim en comfortabel. Overtuig u zelf met een proefrit.

Makkelijk? Een Mercedes B Klasse of een Volkswagen Golf Plus met hogere instap automaat en navigatie brengt u veilig en luxe naar uw (vakantie) bestemming. 

Luxe? Deze ultieme reisauto's zijn erg mooi uitgevoerd en voor de sportieve autoliefhebber een geweldige rij- ervaring. Kom Langs voor een kennismaking en proefrit met één van deze twee Duitse Toppers. 

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak