ZAKELIJKE KLANTEN

 

Ondernemers moeten blindelings kunnen vertrouwen op hun voorzieningen ten aanzien van zakelijke mobiliteit. Bedrijven hebben in toenemende mate behoefte aan een deskundige gesprekspartner. Iemand die exact weet hoe het bedrijf van de klant in elkaar steekt en wat de specifieke wensen zijn op het gebied van zakelijke mobiliteit. Naast deze wensen en om invulling te geven aan de toenemende vraag naar passende mobiliteitsoplossingen investeert Kleverlaan Automobielbedrijf in de zakelijke markt. Niet alleen grote bedrijven maar ook kleine ondernemingen hebben in toenemende mate behoefte aan een deskundige gesprekspartner.

Door juist de focus te leggen op individuele klanttevredenheid, duurzaam ondernemen en de beheersing van de totale mobiliteitskosten willen we de samenwerking in de zakelijke markt versterken.

Onze zakelijke afdeling is gespecialiseerd in

  • Wagenparkbeheer voor personenwagen en bestelwagens
  • Leasing
  • Rittenregistratie
  • Lease onderhoud

 

Ook verzorgen wij de bestudering van werksituaties voor onze opdrachtgevers om zo in te spelen op de markt en zijn behoeftes omde mobiliteitsoplossingen en kostenbesparingen geheel naar wens te verzorgen!

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak