Leasing neem contact op

Kleverlaan Lease biedt u een uiterst aantrekkelijke manier van leasen:
ÉÉN AANSPREEKPUNT DIE PERSOONLIJK AL UW 'AUTOZAKEN' BEHEERT.

Duidelijk, eenvoudig en met uitstekende prijsafspraken. Kleverlaan Lease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij met uitstekende voorwaarden voor zowel personen- als bedrijfsauto's. Wij bieden Full Operational Lease, Private Lease, Financial Lease en Shortlease mogelijkheid voor zowel nieuwe als jong gebruikte auto's van alle merken en typen; geheel naar uw wens!

Met een wagenpark van zo'n 200 auto's is Kleverlaan Lease uitgegroeid tot een zeer belangrijke tak van ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor het volledige beheer van uw wagenpark. De kernwoorden van Kleverlaan Lease sluiten naadloos aan bij de totaalvisie van Kleverlaan BV: professioneel advies, gericht op het midden- en klein bedrijf, gebaseerd op jarenlange ervaring in de autobranche en brede kennis van het product. Daarnaast voeren wij ook het onderhoud uit aan de lease-auto's van de grote, landelijke leasemaatschappijen. Desgewenst halen wij de auto bij u op en brengen deze, op het afgesproken tijdstip weer bij u terug aan huis of op de zaak.

Kleverlaan Autoverhuur

Zoekt u een huurauto in de omgeving Heiloo, Limmen, Castricum, Akersloot, Uitgeest of de Egmonden dan bent u bij Kleverlaan Autoverhuur aan het juiste adres. Met een jong, representatief en kwalitatief wagenpark in verschillende klassen en tegen scherpe tarieven heeft Kleverlaan Autoverhuur voor ieder wat wils.

Een verhuizing, een vakantie of een weekendje weg? Bij Kleverlaan Autoverhuur huurt u precies de auto die bij u nodig heeft! auto huren makkelijk en snel?

Kleverlaan Autoverhuur

Bereikbaarheid

Met een bushalte voor de deur (halte Visweg) en een directe busverbinding vanaf station Castricum en station Alkmaar (buslijn 167/168) is Kleverlaan Autoverhuur bovendien uitstekend per openbaar vervoer te bereiken.

Problemen of onderhoud aan uw auto, bel 072-5057515 Of maak een afspraak