Garantiepakketten

Garantiepakketten

BOVAG-garantie

Als je een occasion koopt, dan wil je er zeker van zijn dat dit een goede auto is. Onze jarenlange kennis, oog voor detail en een juiste inkoop geven al veel zekerheid dat je een kwaliteitsoccasions koopt. Maar als de techniek je onverhoopt in de steek laat kan je rekenen op onze uitstekende garantievoorwaarden. Standaard leveren we elke auto (boven € 4500,-) met 12 maanden BOVAG garantie.
De algemene BOVAG voorwaarden kunt u rechts in de sidebar vinden.

Kleverlaan Excellent Garantie

Naast de standaard BOVAG garantie bieden we de mogelijkheid je auto met 18 en zelfs 24 maanden Kleverlaan Excellent Garantie te garanderen tegen grote onverwachte kosten.
Als extra service heb je recht op een gratis einde garantiecontrole waar onze vakkundige monteurs je auto nog eens grondig bekijken. En mankeert er iets, dan repareren we dat onder de geldende garantievoorwaarden.

Fabrieksgarantie

Koop of onderhoud je je nieuwe auto bij Kleverlaan BV, dan behoud je gewoon de fabrieksgarantie.
Dat geldt ook als je elders een nieuwe auto hebt gekocht en het onderhoud door ons laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat je verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar je ‘m hebt gekocht. Als je je nieuwe auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact.
Alleen als er bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie wordt gedaan, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kan je de auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat de garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.
Je kunt dus altijd en met vrijwel elke auto bij ons terecht!

Tip geven voor de website


"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.