MVO / Duurzaamheid

MVO / Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn begrippen die niet meer weg te denken zijn uit de huidige maatschappij. Ook bij Kleverlaan BV spelen deze speerpunten een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Duurzaamheid gaat over producten en diensten, maar ook over onze eigen impact als organisatie op de maatschappij. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor olie en andere onbruikbare materialen.
Wij gebruiken (zo veel mogelijk) groene stroom en gaan zuinig om met energie. Al enkele jaren leveren ruim 400 zonnepanelen met een gezamenlijke capaciteit van 102.000 kWh, een groot deel van onze energiebehoefte. Deze capaciteit is vergelijkbaar met het gemiddelde stroomverbruik per jaar van 30 huishoudens. De energiebesparing levert een CO2 reductie op van 65.000 kg en dat staat gelijk aan het planten van meer dan 15.000 bomen.
Ook zijn onze bedrijfsruimtes voorzien van energiezuinige (LED) verlichting en is een planning opgesteld voor het vervangen van onze verwarmingsinstallaties inclusief de verwarming van onze spuitcabines.
Gescheiden afvalstromen, inzet van zuinige leenauto’s, het beschikbaar stellen van leenfietsen en kiezen voor watergedragen en low-VOC verfproducten zorgen voor een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering met oog voor mens en milieu.
Als toonaangevend bedrijf zullen we ook in de toekomst oog houden voor nieuwe ontwikkelingen en  onze maatschappelijke betrokkenheid tonen bij projecten in de buurt.
Kleverlaan BV heeft de certificaten Erkend Duurzaam en GroenGedaan van Stichting Duurzaam en voldoet ruimschoots aan de doelstellingen van deze branche-initiatieven.
 
 

Tip geven voor de website


"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.