Importservice

Importservice

Op zoek naar een betrouwbare, exclusieve of unieke auto? Met de importservice van Kleverlaan wordt je volgende auto rijklaar opgeleverd inclusief alle administratieve handelingen, technische keuringen en onderhandelingen met de leverende buitenlandse dealer.

Ons ervaren team inkopers en verkopers kunnen je helpen je droom waar te maken en de mooiste, leukste en meest betrouwbare auto te selecteren en leveren. We zoeken dagelijks op de Nederlandse en Duitse markt om je volgende auto te vinden.

Omdat we alleen voor de beste kwaliteit gaan, kan je ons “grenzeloos” vertrouwen tijdens de aankoop en na levering van je geïmporteerde auto. Natuurlijk inclusief sluitende onderhoudshistorie, een gedegen aankoopkeuring en garantie.

Samen met een van onze verkopers, gaan we al jouw eisen en wensen in kaart brengen. Zaken als merk, type, uitvoering, motorisering, kleuren en opties worden punt voor punt doorgenomen. Ook als je zelf al een auto in het buitenland op het oog hebt. Mocht de eerste keuze om wat voor reden dan ook afvallen, dan kunnen wij snel schakelen in het zoeken naar een alternatief. Hoe nauwkeuriger wij een beeld krijgen van datgene wat jij zoekt, hoe groter de kans is dat wij exact jouw droomauto gaan vinden.

Alle zoekcriteria worden doorgegeven aan ons team van inkopers. In het geval dat je zelf een auto voorgedragen hebt, zal een van onze inkopers contact opnemen met de betreffende aanbieder. Als er nog geen concrete auto in beeld is, zal er binnen ons buitenlandse netwerk en daarbuiten gekeken worden of er een ‘match’ te vinden is. Onze ervaring heeft geleerd dat juist het buitenlandse netwerk van groot belang is. Lang niet al het aanbod staat online. Daarnaast weten wij dat auto’s die worden aangeboden vanuit ons netwerk, van hoge kwaliteit zijn.

Een goede voorbereiding, is 90% van het succes. Ons team van inkopers besteedt heel veel aandacht aan het selecteren van de juiste auto. Ieder detail wordt bij de verkopende partij uitgevraagd, om te voorkomen dat we tegen verassingen aanlopen tijdens de aankoopkeuring op locatie. Wij hebben een naam hoog te houden op het gebied van kwaliteit. Wij leggen de lat voor onszelf en onze leveranciers dan ook heel hoog.

Zodra de juiste auto gevonden is, gaat een van onze inkopers persoonlijk de auto op locatie onderwerpen aan een aankoopkeuring. Pas als we volledig overtuigd zijn van de kwaliteit van de auto, gaat deze mee terug naar Nederland. Uiteraard regelen wij het transport van de auto naar Nederland.

Wanneer de auto bij ons in Limmen is, gaan we alle administratieve handelingen in gang zetten. Van BPM-aangifte bij de Belastingdienst tot keuring bij de Rijksdienst Wegverkeer. Uiteindelijk zal je droomauto showroomklaar opgeleverd worden, voorzien van Nederlands kenteken. Wij kijken er naar uit om jouw droom in vervulling te laten gaan!

Ben je ook opzoek naar jouw droomauto? Plaats bij ons een zoekopdracht, dan gaan we gelijk voor je aan de slag.

Tip geven voor de website


"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.