Sponsoring

Sponsoring

Marathonloopster Jill Holterman duurzaam mobiel op weg naar Olympische droom!

Marathonloopster Jill Holterman (29) uit Egmond aan den Hoef doet vanaf haar 15e aan hardlopen en heeft in 2019 het rigoureuze besluit genomen om haar baan als advocate op te zeggen en zich volledig op hardlopen te richten. Jill heeft met de slogan ‘Take me to Paris’ haar zinnen gezet om deel te nemen aan de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Maar nu de Olympische Spelen van Tokio in 2020 uitgesteld zijn naar de zomer van 2021 hoopt Jill dit jaar al haar opwachting te maken op de Spelen! Vanwege haar debuutresultaat – onlangs in Valencia – krijgt Jill de kans om deel te nemen aan de speciaal ingelaste marathon van Hamburg op 11 april aanstaande. Als Jill in Hamburg onder de 2.28,30 loopt kwalificeert ze zich voor de Olympische Spelen van Tokio en zal ze deze zomer al shinen!
Om de droom van Jill te helpen verwezenlijken is sponsoring noodzakelijk. Duurzaamheid en topprestaties staan hoog in het vaandel bij Jill. Daarom hebben Kleverlaan Limmen, Bouwbedrijf Tervoort Egmond, NXT (onderdeel van GP Groot) en FDS Signmakers ervoor gezorgd dat Jill vanaf nu duurzaam mobiel naar trainingen en wedstrijden kan rijden. Jill rijdt in een 100% elektrische Renault Zoë van Kleverlaan Lease BV, die opgeladen kan worden bij Tervoort Egmond waar 1100 zonnepanelen op het bedrijfspand duurzame stroom produceren. De overige stroom kan Jill in heel Europa laden met de laadpas van NXT, het onderdeel van GP Groot dat zich richt op duurzame mobiliteit en brandstoffen. FDS Signmakers heeft de auto een fantastische uitstraling gegeven door de opvallend mooie belettering. Kleverlaan zorgt ervoor dat de auto in topconditie blijft.
De nauwe samenwerking tussen Kleverlaan, Tervoort en GP Groot op het gebied van wagenparkbeheer, onderhoud en schadeherstel, levering van brandstoffen, smeermiddelen, afvalverwerking en nieuwbouw wordt benadrukt door de gezamenlijke sponsoring van Jill en de logo’s op de Renault voor de topatlete.
Zoals Jill zegt: “Het is een one shot, one opportunity, waarbij ik alles op alles zal zetten om de vereiste limiet te lopen! Ik ben enorm dankbaar voor de steun die ik nu krijg en zal straks elektrisch naar Hamburg af kunnen reizen.”
Wij wensen Jill veel veilige kilometers toe in de elektrische Renault Zoë en hopen dat Jill zelf genoeg opgeladen is om haar sportieve droom uit te laten komen!
Meer info of sponsoring zie: www.jillholterman.nl

Tip geven voor de website


"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.